Review: De Bellydrop een musthave!

zwangerschapskussen

Buikslaper

‘Als zwangere komt er een periode dat je niet meer op je buik kan liggen. Voor de een al snel, voor de ander pas later. Ik kan nu nog half op mijn buik liggen en lig dus half op mijn zij doorgedraaid naar buikligging. Als ik ‘s nachts heel veel pijn heb lig ik echt op mijn zij met een kussen tussen mijn knieën, zo niet dan laat ik die nog achterwege.

Het Bellydrop kussentje van All about støv daarentegen, kan ik al niet meer zonder!

Als ik draai in mijn slaap, en dat doe ik veel, neem ik al halfslapend het kussentje mee naar de andere kant. Zoals ik al eerder zei, ben ik een echte buikslaper. En toen Marjolein zei dat ik het waarschijnlijk nodig had om iets tegen mijn buik te voelen, nu ik niet meer volledig plat op mijn buik kan liggen, viel bij mij het kwartje. Blij dat ik dus de Bellydrop mocht testen om te zien of het iets is.

Rustiger en minder pijn

Nu twee weken later slaap ik stukken beter en rustiger. Mijn buik ‘hangt’ minder op het matras en ligt heerlijk op het kussentje, dat zich door de boekweitdopjes naar mijn buik vormt. Hierdoor heb ik veel minder pijn aan mijn banden die ‘s nachts nogal eens konden steken. En de harde buiken zijn minder, omdat het nu niet zo trekt. Echt ik ben zo lyrisch over de Bellydrop, echt een geniale oplossing!

Zweten

Trouwens door de natuurlijke materialen waar dit kussen van gemaakt is, zweet het niet. Nu met die warmte vind ik dat wel zo fijn. Een voedingskussen vond ik altijd zo’n ellendig lang, groot en warm ding in bed.

Nog 1 ding: dit kussentje is echt een MUSTHAVE

Review van Lieke

Deze prachtige review komt van Lieke. Zij heeft 2 dochters en is op het moment van schrijven 23 weken zwanger van de derde. Ze is verloskundige en als influencer actief op instagram: @lieke__vm. Ook schrijft ze open en eerlijke blogs over haar leven op mamaplaats.nl

Neem vooral een kijkje! En mocht je nog vragen hebben over de bellydrop stel ze gerust!

Liefs Marjolein

marjoleinperin

Volg mij

All about støv is te vinden op facebook en instagram. Volg je ons al?