Hoi

Ik ben Marjolein het gezicht achter all about støv en ontwerper van de Bellydrop, hèt zwangerschapskussen, slaapkussen, ontspanningskussen en voedingskussen in één. Daar ben ik natuurlijk heel trots op!

Ondersteuning zwangere buik

De Bellydrop is geboren vanuit een behoefte aan een klein kussen om de slaap van een zwangere vriendin te verbeteren. Zij kon, net als ik, niet met het wel bekende grote voedingskussen slapen. We hadden allebei behoefte aan een kleiner zwangerschapskussen, die onze zwangere buik ondersteunde en een die niet te veel ruimte in beslag nam.

Inmiddels zijn er al meer dan 500 aanstaande moeders die lekker slapen met de Bellydrop. En wordt hij voor allerlei ondersteuningen gebruikt, ook na de zwangerschap! 

Aandacht voor jezelf en de natuur

De Bellydrop wordt lokaal gemaakt bij mij om de hoek in een sociaal atelier. Met liefde voor jou en de natuur. Ik vind het belangrijk dat je als zwangere jezelf niet vergeet. En dat jij alle aandacht verdient. Daarbij horen een goede nachtrust en natuurlijke producten die vrij zijn van chemicaliën. Zo kan jij genieten van een ontspannen en zorgeloze zwangerschap.

Liefs Marjolein

allaboutstov-marjolein

Als je goed voor de natuur zorgt, zorgt de natuur ook goed voor jou!

Wie ben ik?

Van jongs af aan zit ik al achter de naaimachine. Ik heb 2 modeopleidingen afgerond, maar ben meer een textielfanaat dan een modefreak. 

Ik hou ervan mensen blij te maken met mijn handgemaakte producten. Op voorwaarde dat de producten met liefde voor de natuur en de mens gemaakt zijn. Die twee zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is niet altijd de makkelijkste weg, maar het geeft mij wel de meeste voldoening.

Ik woon samen met man, dochter en poes Saartje in een klein dorp vlakbij Groningen.

We hebben een klein huis met een grote tuin, waar we met mooi weer graag in picknicken en vuurtjes stoken. En waar steeds meer bloemen, bomen en kruiden groeien. Het feit dat ik zo de natuur in kan stappen, geeft mij veel rust en ruimte.

Verder kan ik niet zonder yoga, eet ik al jaren vegetarisch en ben ik een echte (kruiden)theeleut. Vandaar ook dat ik heerlijke kruidenthee heb laten samenstellen voor in mijn shop.

Nieuwsgierig naar meer? Volg mij op Instagram!