Een liefdevolle ondersteuning in je Kraamtijd.

Postpartum massage en Belly binding

 

Na de geboorte van je baby wordt niet alleen een nieuw leven verwelkomd, maar ook een moeder die evenveel liefde en aandacht verdient. Vaak vergeten we als moeder om de nodige rust te nemen, terwijl die juist essentieel is voor een gezond herstel na de bevalling.

 

Herstel na je bevalling

Gun jezelf de tijd en omring jezelf met warmte en liefdevolle zorg, zodat je volledig kunt herstellen en de band met je baby versterkt.

Tijdens je postpartum periode kom ik graag bij jou thuis om je hierbij te ondersteunen. Met een zachte buikmassage en een Belly Binding geef ik jou met liefde de zorg die jij nodig hebt.

Zullen we even bellen?

Kraamperiode

Tijdens je zwangerschap is het van belang om goed voor jezelf te zorgen en voldoende rust te nemen.  Maar ook na je bevalling heb je tijd nodig om te herstellen en te rusten.

Het vierde trimester

In veel niet-westerse landen is het heel normaal dat je 30 tot 40 dagen na je bevalling verzorgd wordt door je moeder, zussen of tantes. Ze verwennen je met massages, koken voedzame maaltijden en zorgen ervoor dat jij voldoende rust krijgt om te herstellen van je bevalling en om je baby beter te leren kennen. Dit wordt ‘het vierde trimester’ genoemd.

Benkung Belly Binding

Benkung Belly Binding is een techniek die ze in Maleisië gebruiken bij pasbevallen moeders. Hierbij wordt de buik van de heupen tot de borst ingewikkeld in een lange lap stof. (katoen) Dit moedigt jou als verse mama aan in bed te blijven en niet te veel te bewegen, zodat je voldoende rust neemt. Het ondersteunt je rug en bekken en geeft je een veilig en ontspannen gevoel. Dit draagt bij aan je herstel. Zowel lichamelijk als emotioneel.

 

Na de bevalling was mijn lichaam uitgeput. Ook was het gevoel om een ‘lege’ buik te hebben heel vreemd. Marjolein heeft mij een hele fijne massage en Belly binding gegeven. De massage bracht de warmte echt weer terug in mijn lichaam. Dit was heerlijk ontspannen.

Ook heeft Marjolein een fijne energie en geeft ze een vertrouwd gevoel, waardoor je je compleet op je gemak voelt. Tussendoor dronken we samen een kopje thee, daarna werd mijn buik ingewikkeld. Dit zorgde voor en fijne ondersteuning van mijn buik. Ook nam ik hierdoor een betere houding aan bij het voeden van mijn kindje. Al met al was dit een heerlijke ervaring en raad ik dit alle pas bevallen mama’s aan!

Emily Rosalia

Postpartum Massage

Omdat je lichaam is afgekoeld tijdens de bevalling is het belangrijk om de warmte weer terug te brengen in je lichaam. Het Belly binden helpt daarbij en is een onderdeel van de postpartum behandeling die ik aanbied. Ter voorbereiding op het Belly binden verwarm ik eerst je lichaam met een speciaal kruid en een zachte buikmassage.

Neem de tijd!

In Nederland zijn we niet gewend om zo lang te rusten na je bevalling. Zodra je je goed voelt ‘spring’ je uit bed en stappen we zo over onze behoefte van rust en ontspanning heen. Terwijl jij als verse moeder net zoveel liefde en aandacht nodig hebt, als jouw pasgeboren baby. Jij mag die tijd nemen. Vergeet niet voor jezelf te zorgen in deze belangrijke periode of eigenlijk laat lekker voor je zorgen!

Plan voor je kraamtijd

Maak net als een bevalplan ook een plan voor je kraamtijd. Vraag familie en vrienden om hulp, zodat ook je partner tot rust kan komen. Denk aan voedzame en verwarmende maaltijden. Houd jezelf warm en drink kruidenthee die je ondersteunt bij de borstvoeding en je vochtbalans. En het allerbelangrijkste: neem voldoende rust.

Ik sta voor je klaar om jou te ondersteunen met een postpartum behandeling bij jou thuis. Met liefde en aandacht, zodat jij kan ontspannen.

Een heerlijke voetmassage tijdens de postpartum behandeling

Ik mocht van Marjolein een heerlijke postpartum massage en Belly binding ontvangen. Door haar ontspannen houding ben je zelf ook gelijk een stuk rustiger.

De buikmassage was heel speciaal en zo fijn. Door de massage en Marjolein haar visie ontdek je hoe trots we mogen zijn op onze buik. Het inbinden van mijn buik  vond ik erg prettig. Het gaf mij stevigheid die ik na de bevalling miste.

Marlou

Ontspannen met een postpartum behandeling.

Waar helpt een Belly binding bij?

  • Helpt de baarmoeder naar oorspronkelijke vorm.
  • Het inwikkelen van je buik brengt de heupen, buik en ribben terug bij elkaar.
  • Het brengt je buikspieren weer bij elkaar
  • Ondersteunt je rug bij het voeden.
  • houd je buik warm en beschermd.
  • Een liefdevolle omhulling en geborgen gevoel na je bevalling.

Ik verwen je met liefde, zodat jij je kan verbinden met een nieuw leven.

Waar bestaat de postpartum behandeling uit?

  • Verwarmen van je rug en buik met moxa
  • Een zachte buikmassage met verwarmende olie
  • Voetmassage of hoofmassage
  • Benkung Belly Binding

Voor deze behandeling kom ik bij jou thuis. Hij duurt ongeveer 2 uur.

1 behandeling kost 175 euro.

3 behandelingen kost 495 euro

excl. reiskosten € 0,23 p/km vanaf Froombosch

Het is fijn als er iemand voor je baby is, zodat jij volledig kan ontspannen. We nemen de tijd. Indien nodig kan je je kindje tussendoor voeden.

Deze behandeling is ook mogelijk bij een keizersnede.

Ook bij verlies is een massage en Belly binding een warme en troostende omhulling van je buik.

Leuk als je mij volgt!

Ik ben Marjolein, ontwerper van het zwangerschapskussen de Bellydrop en eigenaresse van All about støv.

Heb je een vraag over de Bellydrop of mijn andere producten bel of mail mij gerust. 

Wil je een kijkje achter de schermen, een tip of op de hoogte blijven op welke beurs ik sta? Volg mij op Instagram!

 

Marjolein Perin

Een kijkje achter de schermen, een tip of  meer te weten komen over mijn producten? Volg mij op instagram!

Natuurlijk vind ik het ook leuk om jouw ervaring te horen, zodat we samen nog meer zwangere vrouwen kunnen bereiken.

Wil jij een review sturen?

via email kan dit: hallo@allaboutstov.nl

of op google: schrijf jouw review hier

Dank je wel!

Liefs Marjolein