Slapen met Zwangerschapskussen de Bellydrop

Hét kleine kussen waarmee je tijdens je zwangerschap rustig kan slapen.

 

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen.
Geen enkele houding is nog comfortabel, lijkt het wel.

De Bellydrop is hét kussen voor jou als je zwanger bent en rustig wilt slapen: lekker handzaam, soepel maar toch stevig, zodat jij snel een fijne slaaphouding vindt en je makkelijk omdraait in bed. Een stuk handiger dan zo’n traditioneel, groot voedingskussen, want je houdt met de Bellydrop nog genoeg ruimte en bewegingsvrijheid over.

Bestel hier de Bellydrop
Slaap lekker

“Toen ik het zwangerschapskussen, de Bellydrop zag, sprak het mij meteen aan. Ik had behoefte aan ‘iets’ in bed ter ondersteuning van mijn zwangere buik.

De Bellydrop is een klein kussen, waardoor ik rustiger slaap. Het kussen kan precies onder mijn buik en borst. Dat is heel fijn, want de zenuwbeschadiging onder mijn borst, is daardoor minder pijnlijk.”

Gisette

Slapen met een Zwangerschaps
kussen

Voor zwangere vrouwen is slapen vaak een drama. De natuur wil je zo voorbereiden op alle gebroken nachten die nog komen, schijnt. Of dat nou waar is of niet: veel vrouwen worstelen met slaapproblemen in de zwangerschap, omdat hun buik groeit of door vervelende zwangerschapskwaaltjes.

Zwangerschapskussen

Aan alle kanten word je getipt: koop een zwangerschapskussen. Vaak valt dan de keuze op de ‘rookworst’, het bekendste zwangerschapskussen op de markt. Maar echt ideaal is dat natuurlijk niet. Elke keer dat je je wilt omdraaien is dit een onderneming. Je zweet je rot. Je partner past nauwelijks meer naast je in bed. En als je dan eindelijk lekker ligt, moet je plassen.

De Bellydrop

De Bellydrop is een klein, comfortabel zwangerschapskussen met een wasbare hoes van biologisch katoen. Tijdens je zwangerschap kan je met dit kleine kussen rustiger slapen. De vulling van boekweitdoppen vormt zich helemaal naar je lichaam, iedere keer opnieuw. Door de speciale vorm van het kussen ontstaat er een fijn plekje waar je je zwangere buik lekker kunt laten rusten.

Het slechte nieuws: ook met de Bellydrop in bed moet je nog steeds continu plassen, sorry. Het goede nieuws: je vindt met de Bellydrop makkelijker en sneller een comfortabele slaaphouding.

En wat ook fijn is, je partner past er ook nog naast. Extra handig voor als je om drie uur ‘s nachts zin hebt in een bak ijs bijvoorbeeld.

Bekijk in de video hoe makkelijk de Bellydrop zich vormt.

Vanaf hoeveel weken gebruik je de Bellydrop?

De Bellydrop is een klein ergonomisch zwangerschapskussen. Daardoor heb je er vanaf de prille zwangerschapsweken al plezier van.

Het zwangerschapskussen is gevuld met boekweitdopjes. Deze kleine schilletjes vormen zich helemaal naar jouw lichaam. Dus als je lichaam verandert, past jouw Bellydrop zich daar op aan. Leg je buik erop, duw hem in je rug of laat je bekken er op rusten.

Je kan hem door zijn kleine formaat overal mee naar toe ‘slepen’ dus ook op reis.

De boekweitdopjes zijn veerkrachtig en hypoallergeen waardoor de Bellydrop lang meegaat.

Verlichting van zwangerschapskwaaltjes.

Bij zwangerschapskwaaltjes geeft de Bellydrop ondersteuning om je zwangerschap net wat fijner door te komen, zoals bij:

  • rugpijn

  • bekkenpijn

  • harde buiken

  • bandenpijn

Je kan de Bellydrop een half uurtje in de koelkast leggen voor extra koelte, vooral op warme zomerse dagen en nachten.

Let op: de Bellydrop kan niet worden verwarmd in de oven of magnetron.

Toen ik 16 weken zwanger was, kreeg ik last van nierstuwing. Door het zwangerschapskussen, de Bellydrop, onder mijn buik te leggen in bed, gaf het verlichting.

Ook tussen mijn knieën was het kussen fijn. Zo verlichtte het de pijn die ik had in mijn schaambotten en bekkenspieren. Super fijn zwangerschapskussen!

Jeanet

voedingskussen-baby

Bellydrop na de zwangerschap

Na je zwangerschap komt de Bellydrop nog zeker van pas. Gebruik je Bellydrop bij het voeden of leg hem lekker tegen het ruggetje van je baby. Dat geeft een veilig gevoel en voorkomt dat je baby weg rolt.

Bij een keizersnede kan de druk van de Bellydrop fijn zijn op je buik. Ook kan je de Bellydrop onder de beentjes van je baby of op het buikje leggen om te ondersteunen bij buikkrampjes.

Waarschijnlijk ben je de Bellydrop zo gewend dat je hem nog voor jezelf gebruikt. Wel zo fijn, want dan heb je hem altijd bij de hand, zoals bij het voeden.

Bellydrop en voeden

Voedingskussen

Er zijn verschillende manieren van voeden en iedereen heeft zo zijn eigen favoriete houding. Omdat de Bellydrop een handzaam kussen is, is deze makkelijk ergens tussen te stoppen ter ondersteuning.

Als je liggend voedt bijvoorbeeld kan je de Bellydrop lekker tegen het ruggetje van je baby leggen. Zo creëer je een veilig nestje en houdt het kussen je baby tegen.

Belllydrop als rugsteuntje

Om een plat achterhoofdje te voorkomen, leg je de baby een beetje op één zij. Met de Bellydrop tegen de rug rolt je kindje niet terug. Dus geen gedoe met opgerolde handdoeken!

‘Behalve dat de Bellydrop mijn buik veel heeft ondersteund tijdens mijn zwangerschap, kwam hij na de geboorte van mijn dochter, onverwacht, ook goed van pas!

Zo gebruikten we de Bellydrop om de baby in de zijligging te ondersteunen tijdens de borstvoeding. Als afscherming op ons bed. Of we legden het kussen onder de beentjes tijdens de vele slaapuurtjes. Zowel in bed als in de kinderwagen. Door deze houding, zo ontdekten wij, verminderden haar buikkrampjes.

Verder is het materiaal heerlijk zacht om met de blote voetjes op te liggen. Trouwens de Bellydrop is een ‘musthave’ in de dagen in het ziekenhuis zo vlak na de bevalling! Kortom een super zwangerschapskussen met een super design!’

Aïcha

Bellydrop en baby

Handzaam

De Bellydrop neem je door het kleine formaat overal mee naar toe. Je legt hem op de bank voor een lekker middagdutje, neemt hem mee op reis je babymoon, of stopt hem in je rug tijdens een lange autoreis.

Als je een grote handtas hebt, past de Bellydrop daar gewoon in.

Lokaal gemaakt

De Bellydrop wordt in Nederland geproduceerd. Zo hoeft het vervoer van jouw zwangerschapskussen niet meer CO2-uitstoot dan nodig te kosten.

ontspannen-zwanger

Duurzaam slaapkussen

De Bellydrop is een duurzaam slaapkussen gemaakt van lekker zacht en biologisch katoen. De vulling van boekweitdoppen is niet alleen comfortabel, maar ook beter voor het milieu.

Duurzaamheid betekent natuurlijk ook dat een product lang mee gaat. Alle materialen die gebruikt worden voor de Bellydrop zijn van hoge kwaliteit. De Bellydrop gaat met gemak meerdere zwangerschappen mee.

Leuk als je mij volgt!

Ik ben Marjolein, ontwerper van het zwangerschapskussen de Bellydrop en eigenaresse van All about støv.

Heb je een vraag over de Bellydrop of mijn andere producten bel of mail mij gerust. 

Wil je een kijkje achter de schermen, een tip of op de hoogte blijven op welke beurs ik sta? Volg mij op Instagram!

Marjolein Perin

Natuurlijk vind ik het ook leuk om een review van jou te krijgen. Zo kunnen we samen nog meer zwangere vrouwen laten ontspannen met mooie natuurlijke producten.

Stuur je review via email: hallo@allaboutstov.nl

of op google: review hier

Dank je wel!

Liefs Marjolein