Zwangerschapskussen

bellydrop

Zwangerschapskussen Bellydrop

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel lijkt het wel.
Herkenbaar?

Dan is de Bellydrop hét perfecte zwangerschapskussen voor jou. De Bellydrop is gemaakt van zacht, biologisch katoen en gevuld met boekweitdoppen. Je legt hem met de holle kant onder je buik, waarna hij zich vormt naar je lichaam en precies op de juiste plekken steun geeft. De Bellydrop is een lekker compact zwangerschapskussen dat je makkelijk weer in positie brengt na het omdraaien. Ook ideaal voor dutjes op de bank en mee op reis.
Fijn extraatje

voor je partner is er weer plek in jullie bed (naast een zuchtende hoogzwangere vrouw met een enorme rookworst/voedingskussen blijft er niet heel veel ruimte over). Zo krijgen jullie als aanstaande ouders allebei wat meer nachtrust.
Zwangerschapskussen,de Bellydrop samengevat:

  • goede ondersteuning van je zwangere buik, waardoor je beter slaapt.
  • compact en makkelijk om te draaien in bed.
  • gemaakt van zacht, biologisch katoen
  • uitwasbare hoes
  • makkelijke mee te nemen

Ben jij toe aan een lekkere nacht doorslapen?

Bestel de Bellydrop dan snel!

zwangerschapskussen-bellydrop-petrolblauw

Toen ik het zwangerschapskussen, de Bellydrop zag, sprak het mij meteen aan. Ik had behoefte aan ‘iets’ in bed ter ondersteuning van mijn zwangere buik.

Met dit kussen slaap ik rustiger. het is minder gedoe in bed. Ik heb een zenuw beschadiging onder mijn borst. Pijnlijk tijdens de zwangerschap. Het kussen kan precies onder buik en borst, waardoor ik minder pijn heb!

Gisette

zwangerschapkussen-duurzaam

En na de zwangerschap dan?

De Bellydrop is een duurzaam zwangerschapskussen. Hij is gemaakt van biologische en gerecyclede materialen én zo ontworpen dat je er na je zwangerschap ook nog iets aan hebt.

Je kunt de Bellydrop gebruiken als ondersteuning bij de borstvoeding, maar ook als rugkussentje in de wieg. Daarna kun je hem gebruiken voor een volgende zwangerschap of maak je er iemand anders blij mee.

zwangerschapskussen-duurzaam