slaapt lekker

natuurlijk!

ruimte in bed

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel, lijkt het wel. De Bellydrop is hét zwangerschapskussen voor jou: lekker compact en toch stevig, zodat jij snel een fijne slaaphouding vindt en je makkelijk omdraait in bed. Een stuk handiger dan zo’n traditioneel, groot voedingskussen, want je houdt met de Bellydrop nog genoeg ruimte en bewegingsvrijheid over.

Van prille zwangerschap tot bevalling

De Bellydrop is een klein ergonomisch zwangerschapskussen. Daardoor heb je er vanaf de prille zwangerschapsweken tot de bevalling plezier van. Het zwangerschapskussen is gevuld met boekweitdopjes. Deze kleine schilletjes vormen zich helemaal naar jouw lichaam. Dus als je lichaam verandert, past jouw Bellydrop zich daar op aan. Leg je buik erop, duw hem in je rug of laat je bekken er op rusten.

Na de zwangerschap

Na je zwangerschap gebruik je de Bellydrop als lekker handzaam voedingskussen én als rugkussentje voor in de wieg.

Bellydrop

Duurzaam en natuurlijk

De Bellydrop is een duurzaam zwangerschapskussen gemaakt van lekker zacht en biologisch katoen. De vulling van gerecyclede boekweitdoppen is niet alleen comfortabel, maar ook beter voor het milieu. Mooi meegenomen!

klein en comfortabel kussen

Voor zwangeren is slapen vaak een drama. De natuur wil je zo voorbereiden op alle gebroken nachten die nog komen, schijnt. Of dat nou waar is of niet: veel vrouwen worstelen met slaapproblemen in de zwangerschap, omdat hun buik groeit of door vervelende kwaaltjes.

Aan alle kanten word je getipt: koop een zwangerschapskussen. Vaak valt dan de keuze op de stoffen ‘rookworst’, het bekendste zwangerschapskussen op de markt. Maar echt ideaal is dat natuurlijk niet. Elke keer dat je je wilt omdraaien, is een onderneming. Je zweet je rot. Je partner past nauwelijks meer naast je in bed. En als je dan eindelijk lekker ligt, moet je plassen.

De Bellydrop is een klein, comfortabel slaapkussen met een wasbare hoes. De vulling van boekweitdoppen vormt zich helemaal naar je lichaam, iedere keer opnieuw. Door de speciale vorm van het kussen ontstaat er een fijn plekje waar je je zwangere buik lekker kunt laten rusten.

Het slechte nieuws: ook met de Bellydrop in bed moet je nog steeds continu plassen, sorry.

Het goede nieuws: je vindt met de Bellydrop makkelijker en sneller een comfortabele houding om te slapen.

En wat ook fijn is, je partner kan er ook nog naast. Extra handig voor als je om drie uur ‘s nachts zin hebt in een bak ijs.

binnenkussen-bellydrop
zwangerschapskussen
zwangerschapskussen Bellydrop
zwangerschapskussen

Toen ik het zwangerschapskussen, de Bellydrop zag, sprak het mij meteen aan. Ik had behoefte aan ‘iets’ in bed ter ondersteuning van mijn zwangere buik.

De Bellydrop is een klein kussen, waardoor ik rustiger slaap. Het kussen kan precies onder mijn buik en borst. Dat is heel fijn, want de zenuwbeschadiging onder mijn borst, is daardoor minder pijnlijk.

Gisette

Bellydrop

Toen ik 16 weken zwanger was, kreeg ik last van nierstuwing. Door het zwangerschapskussen, de Bellydrop onder mijn buik te leggen in bed, gaf het verlichting.

Ook tussen mijn knieën was het kussen fijn. Zo verlichtte het de pijn die ik had in mijn schaambotten en bekkenspieren. Super fijn zwangerschapskussen!

Jeanet

fijn bij kwaaltjes

De Bellydrop neem je door het kleine formaat overal mee naar toe. Je legt hem op de bank voor een lekker middagdutje, neemt hem mee naar kantoor omdat je bureaustoel niet meer lekker zit of stopt hem in je rug tijdens een lange autoreis. Als je een grote handtas hebt, past de Bellydrop daar gewoon in.

Ook bij kwaaltjes geeft de Bellydrop vaak ondersteuning om je zwangerschap net wat fijner door te komen, zoals bij:

  • rugpijn

  • bekkenpijn

  • harde buiken

  • bandenpijn

Let wel op: De Bellydrop kan niet verwarmd in de oven of magnetron.

voedingskussen voor de kraamtijd en babytijd


Ook na de bevalling komt de Bellydrop goed van pas.

  • als voedingskussen

  • als babynestje in de box of wieg

  • als rugkussentje voor de baby

  • om je pas bevallen lichaam te ondersteunen

Nadat je de eerste dagen goed bent doorgekomen, gebruik je de Bellydrop lekker in de wieg als rugkussentje of als compact voedingskussen.

De hoezen van de Bellydrop zijn ook los te bestellen, zodat je altijd een schone hoes op reserve hebt.

Een extra duur rugkussen of onhandig groot voedingskussen heb je met de Bellydrop dus niet nodig. Prettig voor het milieu en je portemonnee, want je geniet je hele zwangerschap en borstvoedingsperiode van je zwangerschapskussen.

De Bellydrop is volledig duurzaam, gemaakt van biologisch katoen en boekweitdoppen. Dat betekent dat hij wel even meegaat. Bewaar hem voor een volgende zwangerschap of leen hem uit aan een zwangere vriendin, het kan allemaal.

Of blijf er lekker mee slapen. Gewoon, omdat dat fijn is.

Afgelopen najaar heb ik een Bellydrop gekocht. besteld en ik ben er heel erg blij mee. Tijdens mijn zwangerschap was dit een perfect kussen: handzaam, klein en mooi. Ook bij het voeden heb ik de Bellydrop vaak gebruikt ter ondersteuning. En nu is het zelfs mijn dochtertjes favourite object.

Anna

Bellydrop

volg ons

Wij zijn te vinden op facebook en instagram. Leuk om je daar te zien!

All about støv deed mee aan het ONLINE In de wolken festival van 9 tot 15 oktober 2020.