Bellydrop

Slaapkussen / Zwangerschapskussen

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen.
Geen enkele houding is nog comfortabel, lijkt het wel. De Bellydrop is hét zwangerschapskussen voor jou: lekker handzaam, soepel maar toch stevig, zodat jij snel een fijne slaaphouding vindt en je makkelijk omdraait in bed.
Een stuk handiger dan zo’n traditioneel, groot voedingskussen, want je houdt met de Bellydrop nog genoeg ruimte en bewegingsvrijheid over.

Van prille zwangerschap tot bevalling

De Bellydrop is een klein ergonomisch zwangerschapskussen. Daardoor heb je er vanaf de prille zwangerschapsweken tot de bevalling plezier van. Het zwangerschapskussen is gevuld met boekweitdopjes. Deze kleine schilletjes vormen zich helemaal naar jouw lichaam. Dus als je lichaam verandert, past jouw Bellydrop zich daar op aan. Leg je buik erop, duw hem in je rug of laat je bekken er op rusten.

Na de zwangerschap

Na je zwangerschap gebruik je de Bellydrop bij het voeden of leg hem lekker tegen het ruggetje van je baby. Dat geeft een veilig gevoel en voorkomt dat je baby weg rolt.

De boekweitdopjes zijn veerkrachtig en hypoallergeen waardoor de Bellydrop lang meegaat. Bewaar hem voor een eventuele volgende zwangerschap of leen hem uit aan een zwangere vriendin, het kan allemaal.

Je kan er natuurlijk ook zelf mee blijven slapen. Gewoon omdat het fijn  is.

Duurzaam zwangerschapskussen

De Bellydrop is een duurzaam en natuurlijk zwangerschapskussen gemaakt van lekker zacht biologisch katoen. De vulling van boekweitdoppen is niet alleen comfortabel, maar ook beter voor het milieu. Mooi meegenomen!

De hoesjes van de Bellydrop zijn wasbaar en ook los te bestellen, zodat je altijd een schone hoes achter de hand hebt. Ze zijn in elke kleur te bestellen.

klein zwangerschapskussen

Toen ik het zwangerschapskussen, de Bellydrop zag, sprak het mij meteen aan. Ik had behoefte aan ‘iets’ in bed ter ondersteuning van mijn zwangere buik.

De Bellydrop is een klein kussen, waardoor ik rustiger slaap. Het kussen kan precies onder mijn buik en borst. Dat is heel fijn, want de zenuwbeschadiging onder mijn borst, is daardoor minder pijnlijk.

Gisette

Slaap lekker

Handzaam slaapkussen

Voor zwangeren is slapen vaak een drama. De natuur wil je zo voorbereiden op alle gebroken nachten die nog komen, schijnt. Of dat nou waar is of niet: veel vrouwen worstelen met slaapproblemen in de zwangerschap, omdat hun buik groeit of door vervelende kwaaltjes.

Aan alle kanten word je getipt: koop een zwangerschapskussen. Vaak valt dan de keuze op de stoffen ‘rookworst’, het bekendste zwangerschapskussen op de markt. Maar echt ideaal is dat natuurlijk niet. Elke keer dat je je wilt omdraaien is dit een onderneming. Je zweet je rot. Je partner past nauwelijks meer naast je in bed. En als je dan eindelijk lekker ligt, moet je plassen.

De Bellydrop is een klein, comfortabel slaapkussen met een wasbare hoes. De vulling van boekweitdoppen vormt zich helemaal naar je lichaam, iedere keer opnieuw. Door de speciale vorm van het kussen ontstaat er een fijn plekje waar je je zwangere buik lekker kunt laten rusten.

Het slechte nieuws: ook met de Bellydrop in bed moet je nog steeds continu plassen, sorry. Het goede nieuws: je vindt met de Bellydrop makkelijker en sneller een comfortabele houding om te slapen.

En wat ook fijn is, je partner past er ook nog naast. Extra handig voor als je om drie uur ‘s nachts zin hebt in een bak ijs bijvoorbeeld.

Bellydrop

Toen ik 16 weken zwanger was, kreeg ik last van nierstuwing. Door het zwangerschapskussen, de Bellydrop, onder mijn buik te leggen in bed, gaf het verlichting.

Ook tussen mijn knieën was het kussen fijn. Zo verlichtte het de pijn die ik had in mijn schaambotten en bekkenspieren. Super fijn zwangerschapskussen!

Jeanet

zwanger en kwaaltjes

De Bellydrop neem je door het kleine formaat overal mee naar toe. Je legt hem op de bank voor een lekker middagdutje, neemt hem mee naar kantoor omdat je bureaustoel niet meer lekker zit of stopt hem in je rug tijdens een lange autoreis. Als je een grote handtas hebt, past de Bellydrop daar gewoon in.

Ook bij zwangerschapskwaaltjes geeft de Bellydrop ondersteuning om je zwangerschap net wat fijner door te komen, zoals bij:

  • rugpijn

  • bekkenpijn

  • harde buiken

  • bandenpijn

Let wel op: de Bellydrop kan niet worden verwarmd in de oven of magnetron.

Na de zwangerschap

Ook na de bevalling komt de Bellydrop goed van pas.

  • als voedingskussen

  • als babynestje in bed of de box

  • als rugkussentje voor de baby

  • om je pas bevallen lichaam te ondersteunen

Waarschijnlijk ben je de Bellydrop zo gewend dat je hem nog voor jezelf gebruikt. Wel zo fijn, want dan heb je hem altijd bij de hand, zoals bij het voeden.

Bellydrop en voeden

Voedingskussen

Er zijn verschillende manieren van voeden en iedereen heeft zo zijn eigen favoriete houding. Omdat de Bellydrop een handzaam kussen is, is deze makkelijk ergens tussen te stoppen ter ondersteuning.

Als je liggend voedt bijvoorbeeld kan je de Bellydrop lekker tegen het ruggetje van je baby leggen. Zo creëer je een veilig nestje en houdt het kussen je baby tegen.

Belllydrop als rugsteuntje

Om een plat achterhoofdje te voorkomen, leg je de baby een beetje op één zij. Met de Bellydrop tegen de rug rolt je kindje niet terug. Dus geen gedoe met opgerolde handdoeken!

‘Behalve dat de Bellydrop mijn buik veel heeft ondersteund tijdens mijn zwangerschap, kwam hij na de geboorte van mijn dochter, onverwacht, ook goed van pas!

Zo gebruikten we de Bellydrop om de baby in de zijligging te ondersteunen tijdens de borstvoeding. Als afscherming op ons bed. Of we legden het kussen onder de beentjes tijdens de vele slaapuurtjes. Zowel in bed als in de kinderwagen. Door deze houding, zo ontdekten wij, verminderden haar buikkrampjes.

Verder is het materiaal heerlijk zacht om met de blote voetjes op te liggen. Trouwens de Bellydrop is een ‘musthave’ in de dagen in het ziekenhuis zo vlak na de bevalling! Kortom een super zwangerschapskussen met een super design!’

Aïcha

Bellydrop en baby

volg mij

Mis de laatste nieuwtjes niet en volg mij op Facebook of Instagram. Leuk om je daar te zien!

En als je vragen hebt neem gerust contact met mij op.

Liefs Marjolein

marjolein perin