Duurzame kleding-MAAK.

Je duurzame lievelingsjurk, die Maak. ik voor je! Van biologisch katoen en in de stof die jij wilt. Van iedere stof is er een beperkte oplage, dus grote kans dat jij de enige bent met zo’n uniek handgemaakt jurkje van Maak. Naast jurken heb ik ook t-shirts voor je. Zo bouw je een duurzame garderobe op.

Unieke kleding

Veel mensen denken nogal zwart wit: duurzame kleding is voor geitenwollensokken en als je hip wilt zijn, heb je geen andere keuze dan fast fashion. De kleding van Maak. biedt jou het beste van twee werelden. Unieke, moderne items waarmee je eindeloos kunt combineren, die de aarde niet vervuilen én waar je lang plezier van hebt. Goed doen en genieten, dat kan best allebei!

De voordelen van Maak:

  • unieke items die niemand anders heeft
  • hippe biologische kleding
  • comfortabel en goed voor je huid
  • In Nederland ontworpen en gemaakt
  • de stoffen zijn in Europa, duurzaam geproduceerd.

Comfortabel en duurzaam:

Alle patronen ontwerp ik zelf, samen met coupeuse Kajsa. Als ik ergens op let, is het wel dat al onze kleding comfortabel is. Want ook dat is duurzaam: kleding die niet lekker zit, belandt onder in je kast en dat vind ik zonde. Daarom maken we kleding waarin je het liefst zou willen wonen.

Duurzame kleding op bestelling

 

Alle jurkjes, sweaters en t-shirt maken we voor je op bestelling, zo voorkomen we verspilling. Dat betekent wel dat je soms even moet wachten op je kledingstuk, maar weet je? Dat is lekker lang voorpret!

Zo bestel je:

 

1. kies je model
2. kies je maat
3. kies je stof
4. lees een goed boek (dat maakt het wachten leuker!)

 

Duurzaam alternatief

 

Maak. is een samenwerking tussen All About Støv oprichtster Marjolein Perin en coupeuse Kajsa Setz. Samen ontwerpen en maken zij unieke en hippe kleding in eigen atelier in Groningen.

“Wij willen een duurzaam alternatief bieden voor de fast fashion die er op de markt is. Ieder kledingstuk wordt speciaal voor jou gemaakt. Daar gaat tijd, liefde en aandacht in zitten. In de praktijk moet je daarom iets langer op je bestelling wachten, maar heb je er daarna wel véél langer plezier van.”