Bellydrop – zwangerschapskussen

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel lijkt het wel.

Herkenbaar?

Dan is de Bellydrop hét perfecte zwangerschapskussen voor jou. De Bellydrop is gemaakt van zacht, biologisch katoen en gevuld met boekweitdoppen. Je legt hem met de holle kant onder je buik, waarna hij zich vormt naar je lichaam en precies op de juiste plekken steun geeft. De Bellydrop is een lekker compact zwangerschapskussen dat je makkelijk weer in positie brengt na het omdraaien. Ook ideaal voor dutjes op de bank en mee op reis.

Fijn extraatje

voor je partner is er weer plek in jullie bed (naast een zuchtende hoogzwangere vrouw met een enorme rookworst/voedingskussen blijft er niet heel veel ruimte over). Zo krijgen jullie als aanstaande ouders allebei wat meer nachtrust.

De belangrijkste eigenschappen van het Bellydrop zwangerschapskussen:

– grotere kans op goede nachtrust
– gemaakt van zacht, biologisch katoen
– uitwasbare hoes
– compact en makkelijk mee te nemen

En na de zwangerschap dan?

De Bellydrop is een duurzaam zwangerschapskussen. Hij is gemaakt van biologische en gerecyclede materialen én zo ontworpen dat je er na je zwangerschap ook nog iets aan hebt. Je kunt de Bellydrop gebruiken als ondersteuning bij de borstvoeding, maar ook als rugkussentje in de wieg. Daarna kun je hem gebruiken voor een volgende zwangerschap of maak je er iemand anders blij mee.

Ben jij toe aan een lekkere nacht doorslapen?
Wat klanten zeggen over de Bellydrop..

“Toen ik de Bellydrop zag, sprak het mij meteen aan. Ik had behoefte aan ‘iets’ in bed ter ondersteuning van mijn buik en vond een normaal kussen niet fijn.
De Bellydrop is klein, licht en makkelijk om ergens anders neer te leggen, als daar steun nodig is.”

“Het is minder gedoe dan een groot kussen in bed en daardoor slaap ik rustiger.
Ik ben heel blij met mijn kussentje!”

“eindelijk dat grote kussen eruit, Kom maar op met die Bellydrop!”