Bellydrop – zwangerschapskussen
Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel lijkt het wel.

Herkenbaar?

Dan is de Bellydrop hét perfecte zwangerschapskussen voor jou. De Bellydrop is gemaakt van zacht, biologisch katoen en gevuld met boekweitdoppen. Je legt hem met de holle kant onder je buik, waarna hij zich vormt naar je lichaam en precies op de juiste plekken steun geeft. De Bellydrop is een lekker compact zwangerschapskussen dat je makkelijk weer in positie brengt na het omdraaien. Ook ideaal voor dutjes op de bank en mee op reis.

Fijn extraatje: voor je partner is er weer plek in jullie bed (naast een zuchtende hoogzwangere vrouw met een enorme rookworst/voedingskussen blijft er niet heel veel ruimte over). Zo krijgen jullie als aanstaande ouders allebei wat meer nachtrust.

De belangrijkste eigenschappen van het Bellydrop zwangerschapskussen:

– grotere kans op goede nachtrust
– gemaakt van zacht, biologisch katoen
– uitwasbare hoes
– compact en makkelijk mee te nemen

En na de zwangerschap dan?
De Bellydrop is een duurzaam zwangerschapskussen. Hij is gemaakt vanbiologische en gerecyclede materialen én zo ontworpen dat je er na je zwangerschap ook nog iets aan hebt. Je kunt de Bellydrop gebruiken als ondersteuning bij de borstvoeding, maar ook als rugkussentje in de wieg. Daarna kun je hem gebruiken voor een volgende zwangerschap of maak je er iemand anders blij mee.

Ben jij toe aan een lekkere nacht doorslapen? Bestel de Bellydrop dan snel!

Zwanger en slapen met kussens…
Een zwangere vriendin vroeg me om een kussentje voor haar te maken. Vanwege haar dikker wordende buik sliep ze slecht. Het traditionele voedingskussen, ook wel bekend als ‘de rookworst’ lag helemaal niet lekker en belemmerde haar bij het omdraaien.

Speciaal voor haar bedacht ik het Bellydrop zwangerschapskussen. Ze had meer bewegingsvrijheid in bed (voor zover dat kan met een zwangere buik) en sliep veel lekkerder. Daarop besloot ik de Bellydrop te gaan verkopen. Nu kunnen alle zwangere vrouwen genieten van mijn zwangerschapskussen!