Babymutsjes van zachte Alpacawol

Een pasgeboren baby kan zichzelf nog niet goed op temperatuur houden. Hierdoor koelt je kindje soms te snel af. De handgebreide babymutsjes van Pop en Bobbie helpen jouw baby om de temperatuur te reguleren. De mutsjes zijn zowel binnen als buiten te dragen en alleen al omdat ze té schattig zijn, raad ik dat zeker aan!

Zomer en winter

Ook oudere baby’s genieten volop van een lekker zacht mutsje. Zolang ze nog niet lopen, koelen kleine kindjes snel af. Een babymutsje van alpacawol is niet alleen zinvol in de winter trouwens. Ook in de zomer is het ideaal. Alpacawol is ademend en neemt vocht op, waardoor het jouw kindje letterlijk helpt om het hoofd koel te houden.

Een babymutsje van Pop en Bobbie:

– is heerlijk zacht en kriebelt niet
– is gemaakt van duurzame alpacawol
– reguleert de lichaamstemperatuur van je baby
– wordt met liefde voor je gebreid.

Puk, Teuntje en Bobbie

De babymutsjes van Pop en Bobbie worden gebreid door Sandra en zijn verkrijgbaar in drie modellen: Puk, Teuntje en Bobbie. Het is maar net wat jij mooi vindt. Met het koordje zet je het mutsje vast onder de kin van jouw baby, zodat het mutsje goed blijft zitten.

De mutsjes van Pop en Bobbie zijn beschikbaar in verschillende maten, van pasgeboren baby tot de dreumesleeftijd (18 maanden).

Welke kleur?

Natuurlijk zijn de babymutsjes in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar, kijk maar eens in de webshop. Sandra kiest regelmatig nieuwe kleurencombinaties die passen bij het seizoen.

Wil je zo’n superschattig mutsje bestellen? Dan gaat Sandra graag voor je aan de slag. Ook leuk als kraamcadeau!

Babymutsjes Pop & Bobbie

Babymutsje Bobbie

Dit is babymutsje Bobbie. Stoer, maar superzacht. Vaak denk je bij wol aan kriebelen. Maar deze alpacawol doet dat niet. Het houdt je baby lekker warm. Nu nog een kleur kiezen….Dat kan in de shop!

Babymutsje Puk

Babymutsje Puk is een speels mutsje en even zacht als Bobbie. Het mutsje loopt in een puntje. Voor een meisje of een jongen, het kan allebei. Kijk in de shop voor meer details.

Babymutsje Teuntje

Hier is Teuntje. Een mooi rond mutsje om die pretoogjes van je baby er nog meer uit te laten springen. Ja de mutsjes zijn er ook in grotere maten. Zo blijft je dreumes van 1 ook nog lekker warm. Op naar de shop!

Wol om te koesteren..

Wol is een koestermateriaal. Het is zacht, warm en het liefst wil je er helemaal in wegsoezelen. Precies wat je je baby gunt, een liefdevolle kennismaking met de wereld.

Sandra vindt het heerlijk om te breien en maakt dan ook graag een mutsje voor jouw kindje. Haar rust en aandacht stuurt ze met de mutsjes mee. Zij gelooft dat dat prikkels buiten houdt zodat jouw baby rustig aan de wereld kan wennen.

Te spiritueel voor jou? Dan geniet jij gewoon extra van zo’n heerlijk zacht perfect afgewerkt mutsje op jouw manier. In het ergste geval hou je er een relaxed kind aan over.