babymutsjes van alpacawol

warm en zacht

Een pasgeboren baby kan zichzelf nog niet goed op temperatuur houden. Hierdoor koelt je kindje soms te snel af. De wollen mutsjes van Pop & Bobbie helpen jouw baby om de temperatuur te reguleren. Alpacawol is een koestermateriaal. Het is zacht, warm en het liefst wil je er helemaal in wegsoezelen. Precies wat je je baby gunt, een liefdevolle kennismaking met de wereld.

Online zwanger&baby event!

zwanger&babyevent

Zaterdag 26 september 2020 wordt tijdens het online zwanger & babyevent mijn nieuwe filmpje over de Bellydrop gelanceerd! Een klein kijkje achter de schermen hoe de Bellydrop gemaakt wordt en wat er zo bijzonder aan is. Ook maak je kans op een extra kussenhoesje bij bestelling van een Bellydrop zwangerschapskussen. Houd hiervoor de sociale media in de gaten!

Deze dag zijn er online workshops voor zwangeren en pasbevallen mama’s. Kijk op hun website voor het programma!

babymutsje-wol

Zomer en winter

Ook oudere baby’s genieten volop van een lekker zacht mutsje. Zolang ze nog niet lopen, koelen kleine kindjes snel af. Een babymutsje van alpacawol is niet alleen zinvol in de winter trouwens. Ook in de zomer is het ideaal. Alpacawol is ademend en neemt vocht op, waardoor het jouw kindje letterlijk helpt om het hoofd koel te houden.

babymutsje-newborn

Zacht en natuurlijk

Een babymutsje van Alpacawol

  • is heerlijk zacht en kriebelt niet
  • is gemaakt van duurzame alpacawol
  • reguleert de lichaamstemperatuur van je baby
  • wordt met liefde voor je gebreid.
  • is ook leuk als kraamcadeau!
babymutsjes-maten

Van newborn tot dreumes

De babymutsjes van Pop en Bobbie worden gebreid door Sandra en zijn verkrijgbaar in vier modellen: Puk, Teuntje en Bobbie en Robin. Het is maar net wat jij mooi vindt. Met het koordje zet je het mutsje vast onder de kin van jouw baby, zodat het mutsje goed blijft zit

De wollen mutsjes zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, van pasgeboren baby tot de dreumesleeftijd (18 maanden).

Alpacawol

wol om te knuffelen

Bij ons op de kinderboerderij lopen een paar Alpaca’s. Schattige beesten zijn het. Ik word er elke keer blij van, als ik ze zie. En de wol is super zacht! Zo zacht dat je het direct op je huid kan dragen.

De wol van een Alpaca is ook nog eens warmer en sterker dan dat van enig ander zoogdier. Het is erg licht en zelfs waterafstotend. In de regen of sneeuw blijft je hoofd dan ook lekker warm, ook al word je muts nat!

Hypoallergeen

De kans op een allergische reactie is lager dan bij schapenwol. Dit komt omdat alpacawol geen Lanoline (wolvet) bevat, maar ook door de fijne structuur van de wolvezel.  Alpacawol heeft een lage ‘jeukfactor’. Aai die Alpaca maar eens als je er een ziet. In vergelijking met een schaap voelt het veel en veel zachter.

En last but not least, door die fijne structuur pluist de wol niet en blijft je mutsje langer mooi. Knuffelen maar!

sandra

Met liefde gebreid

Wol is een koestermateriaal. Het is zacht, warm en het liefst wil je er helemaal in wegsoezelen. Precies wat je je baby gunt, een liefdevolle kennismaking met de wereld.

Sandra vindt het heerlijk om te breien en maakt dan ook graag een mutsje voor jouw kindje. Haar rust en aandacht stuurt ze met de mutsjes mee. Zij gelooft dat dat prikkels buiten houdt zodat jouw baby rustig aan de wereld kan wennen.

Te spiritueel voor jou? Dan geniet jij gewoon extra van zo’n heerlijk zacht perfect afgewerkt mutsje op jouw manier. In het ergste geval hou je er een relaxed kind aan over.

Speciaal voor jou gebreid

De babymutsjes worden op zo veel mogelijk op bestelling gebreid. Dit om verspilling te voorkomen en omdat we graag persoonlijke aandacht geven aan jou en je baby. 

De mutsjes die we op voorraad hebben vind je in de shop. Als je een mutsje in een andere kleur/maat wilt wordt deze speciaal voor jou gebreid. Het kan dan iets langer duren voordat je hem in huis hebt.

babymutsje-wol-rood-teuntje
babymutsje-bobbie
babymutsje-alpacawol
wol-kleuren

Een mutsje van Alpacawol is een liefdevolle kennismaking met de wereld.

shop

biologisch

zwangerschapskussen

Babymutsjes

contact