all about støv

Duurzaam en uniek

Aandacht, liefde en vakmanschap

Een duurzame wereld begint met het stoppen van verspilling. Daarom maak ik mijn producten op bestelling, samen met mijn team. Geen grote voorraden en alleen produceren als er vraag is. Als je een jurk, babymutsje of zwangerschapskussen bestelt, dan maken wij die met zorg en aandacht, speciaal voor jou.

Dat is misschien even wennen,
in het tijdperk van snel, snel, snel.

Maar weet je? De voorpret is een deel van het plezier. De liefde, tijd en vakmanschap die ik in mijn producten stop, zie je terug in de kwaliteit. Duurzaamheid zit hem niet alleen in de biologische en gerecyclede producten die ik gebruik, maar ook in een lange levensduur waarin jij volop van jouw product geniet.

about me..

Ik ben Marjolein Perin, vormgeefster, gek op textiel, natuurliefhebber en oprichter van All about støv. Al sinds mijn 8e zit ik regelmatig achter de naaimachine, net als mijn oma en mijn moeder, van wie ik leerde naaien. Het begon met poppenkleertjes, maar al snel nam ik ook oude rokken en shirts van mijn moeder onder handen. Die vermaakte ik tot heel eigen creaties.

Ik wilde mooie, unieke kleding waar ik me fijn in voelde. In die tijd liep iedereen in een spijkerbroek, maar ik droeg liever rokken. Nog steeds trouwens.

All about stov is dus bepaald niet uit de lucht komen vallen. De liefde voor unieke, handgemaakte producten heb ik altijd gehad. Ik geniet van het creatieve proces. Daarom bedenk en ontwerp ik kleding voor vrouwen die net als ik graag bewust kiezen. Compromisloos, want duurzame kleding kan wél mooi zijn. De jurkjes, t-shirts en sweaters van Maak. bewijzen het.

Het verschil maken, daar geloof ik in. Met mooie duurzame kleding, een zwangerschapskussen dat wél werkt en superzachte babymutsjes die jouw kindje een fijne start geven.

Producten die mensen blij maken zonder de wereld onnodig te belasten. Ik zet me daarom hard in om elk onderdeel van mijn maakproces zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Dat is misschien niet de makkelijkste weg, maar geeft wel de meeste voldoening.

Marjolein Perin